De bestellingen zullen direct nadat de betaling is ontvangen op onze rekening worden verzonden naar het door u opgegeven adres. De bezorging zal worden gedaan door Postnl binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling.

 

Verzending en levering:

Natuurlijk wil je jouw bestelling zo snel mogelijk ontvangen. Daarom doet Kinderbeddengoed.nl er alles aan de bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Wij streven ernaar dat een bestelling binnen Nederland in drie werkdagen is afgerond. In de meeste gevallen wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden!
De zending wordt vervoerd door Post. Postnl levert de zending af van maandag t/m zaterdag. We houden je op de hoogte van de status van je bestelling. Als je op het moment van aanbieding van de zending niet aanwezig bent, dan zal deze de twee volgende werkdagen nogmaals worden aangeboden. Wanneer de chauffeur van Postnl  je niet thuis treft, laat hij een kaartje achter. Op dit kaartje wordt aangegeven wanneer de volgende aanbieding is. Vaak wordt dan ook een dagdeel aangegeven.