Lijst van producten op merk Meyco

Meyco is een merk dat is opgericht in 1959 door de fam. Meyer. In de loop der jaren zijn ze zich steeds meer gaan specialiseren in het ontwikkelen van 100% katoenen babydekens. Dit was een groot succes! 

Toen in de jaren '90/'00 dekbedden niet meer mochten in de babybedjes is er zelfs een nieuw product toegevoegd aan het assortiment, namelijk de duo-deken. Dit product is bedoeld als vervanger van een dekbed in een dekbedovertrek. En dat werd aangevuld op de brede collectie dekens in de maten 75x100 cm en 120x150 cm dekens. Deze collectie bestond uit uni dekens, maar ook double face, waarbij een deken aan elke zijde een andere kleur heeft, maar ook mooie, succesvolle dessins als de stripy pepita. 

 

Begin 2013 is het bedrijf overgenomen door b-boo baby & lifestyle GmbH, waarbij Meyco hun belangrijkste merk werd. Al snel kreeg het merk de benodigde update en werd de huisstijl veranderd naar een strakke maar klassieke uitstraling. En zo zijn er vorig jaar ook twee nieuwe collecties uitgebracht, waarbij Moustache een hoogtepunt was! In het najaar van 2013 zijn daar Dip Dye en Lace aan toegevoegd. 

 

Inmiddels is ook Meyco Black Label opgericht. Dit zijn 100% biologisch katoenen dekens, maar niet met de duffe eco-look. Maar hippe dekens in zwart/wit uitvoering en zelfs een deken met een 3D-effect. 

 

Meyco staat voor kwalitatief hoogwaardige dekens tegen een betaalbare prijs die voor iedereen toegankelijk moeten zijn. In diverse variaties, van eenvoudig tot zeer uitgewerkt en van klassiek tot modern. Voor ieder wat wils!

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)